.
×

Amerikanët dhe NJSI e bëjnë shqiponjënNjësiti Special për Intervenime të Shpejta i Policisë së Kosovës, i njohur më parë si FIT, po vazhdon trajnimet policore me forcat e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Përpos stërvitjeve të përbashkëta, kosovarët dhe amerikanët gjetën pak kohë edhe për relaks. Në një foto ata shihen teksa bëjnë shqiponjën dy krenare.