.
×

Aleksandër Vuçiq përball policisë së KosovësAutor:Hafize Elshani- Presidenti serb me suitën e tij, Aleksandar Vuçiq, ka vënë një tufë me lule te vendi ku është vrarë politikani serb i Kosovës, Oliver Ivanoviq, në Mitrovicë.

Edhe pse Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka njoftuar se ka tërhequr lejen e dhenë nga Ministria e Punëve të Jashtme të Kosovës për vizitën e presidentit serb, Aleksandar Vuçiq në zonën e Drenicës, Vuçiq ka thënë se do ta vizitoj dhe Drenicën. raporton Botapress.

Por për ta vizituar Drenicën nuk ëshë kunder vetëm Kryeministri Haradinaj ,por dhe qytetarët e Drenicës .

Ata thonë se “ Krimineli do të hy prap në vendin e krimit që para ca viteve në këtë vend , na dogjen e na vranë. Në Mitrovicën e veriut mund të vizitoj e të vendos lule, e ta vizitoj sa të doj , por Drenicën nuk lejojm ”, kështu tha për Botapress Izet Dervishi .