.
×

Albulena Haxhiu kërkoi nga gjykatësi të arrestohet Kadri Veseli 

Ka përfunduar seanca gjyqësore ndaj deputetëve të VV-se ,Abulena Haxhiut, Donika Kadajt ,dhe Albin Kurtit.

Në gjykatë për të dëshmuar për rastin ishin Naser Osmani dhe Bekim Haxhiu.

Ndërsa pavarësisht thirrjes nuk është paraqitur, kryetari i kuvendit të Kosovës , Kadri Veseli.

Albulena Haxhiu me këtë rast kërkoi nga gjyqtari Beqir Kalludra arrestimin e Kadri Veselit.

Mirëpo kjo kërkesë nuk është përfillur nga Gjyqtari Kalludra dhe seanca e sotme e gjykimit është mbyllur,duke e caktuar atë të rradhës me 20 dhjetor në 9:00.