.
×

Albin Kurti: Hektarët e Kosovës kanë vlerë dhe jo cmim kurse qeveria e Kosovës ka cmim 

Kryetari I Lëvizjes Vetëvendosjes shpreh që ky votim sot përcakton të ardhmën e viteve të ardhëshme.

Ky ndryshim I territorit duket sikur ka pasur luftë me Malin e Zi gjë që s’është kështu.

Për Lëvizjen  është jo e drejtë kjo marrëveshje e paverifikuar drejte shton më tutje Kurti, shkruan Botapress.info

Të nënshkruhet kjo marrëveshje  e Murat Mehës që më vonë ta korrigjojë atë është mashtrim.

Liberalizimi I vizave nuk është priotitet I qytetarëve të Kosovës por I qeverisë për qytetarët e Kosovës sepse qytetarët duan liri dhe punësim.

Hektarët e Kosovës kanë vlerë dhe jo cmim kurse qeveria e Kosovës ka cmim dhe jo vlerë janë këto fjalët e deputetit të VV.

Kurti I drejtohet Haradinajt që nëse të thonë që ta rrëzojmë qeverinë nëse nuk e ratifikon marrëveshjen atëherë Levizja do të të përkrah vetëm që mos ta legjitimosh tradhtinë./BotaPress.info/