[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Akrobacione në aeroplan: Stjuardesa mbyll me këmbët e saj bagazhet e valixheveSe punët relativisht rutinë mund të jenë interesante dëshmohet më së miri nga stjuardesa amerikane Lindsey O’Brien, e cila mahnit kolegët e saj në punë dhe pasagjerët me aftësitë e saj akrobatike.

Në fakt, ajo tashmë është bërë një yll i vërtetë në internet që kur filloi të përhapet një video në internet që tregon se si, besoni apo jo, ajo mbyll me këmbë bagazhin për çantat e dorës në aeroplan. Ajo tregoi aftësitë e saj ndërsa avioni në të cilin po punonte ishte në tokë në Filadelfia. Siç theksoi ajo, iu deshën rreth 20 përpjekje të dështuara për të praktikuar përfundimisht këtë arritje sfiduese.

“Ishte e vështirë, ne donim që të katër ndarjet të mbylleshin menjëherë”, theksoi 35-vjeçarja.

Menu Title