.
×

AKR-ja i ka siguruar katër vende në Kuvend, pritet shpejt të konfirmohet edhe i pesti 

Botapress, 19 qershor- Në kuadër të listës së koalicionit PDK – AKR-LAA, partia e Pacollit, sipas të dhënave të publikuara deri më tani, do t’i ketë sigurt 4 përfaqësues, po me gjasë ky numër të shkoj deri në pesë.

 

 

Emrat që do ta përfaqësojnë AKR-në në Parlamentin e Kosovës, janë Behgjet Pacolli, Labinot Tahiri, Labinota Demi–Myrtezi dhe Refiqe Tërnava.

Deputeti i pestë në legjislativin e ardhshëm të Kosovës, pritet të jetë Korab Sejdiu, mirëpo ende nuk lështë e sigurt.