.
×

Agron Zeqiraj: Katërmbëdhjet Shkurti…Sot, mund të bësh paqe me këdo, sepse ndjenjat lajthiten e bien në tradhëti shumë lehtë, edhe pse për të pasur paqe me të gjithë, duhet shikuar përtej 14 Shkurtit…

 

14 Shkuri është një ditë në kalendarin tonë të punës, të jetës, të respektit, të vlerave, të dashurisë, të familjës, të Atdheut, të shtetit, të Zotit, dhe si datë e tillë, duhet dashur e respektuar!

 

Ta duam edhe 13 Shkurtin dhe 15 Shkurtin, por edhe çdo datë para 13 Shkurtit e pas 15 Shkurtit, se kështu, më shumë i forcojmë ndjenjat për dashuri e respekt ndaj vlerave humane e njerëzore, duke dashur edhe më shumë familjën, shtetin dhe Zotin!

 

Festoni bukur sot, se nesër mund të jetë vonë…!

 

Pforzheim, 14.02.2018