.
×

Adriani gangster apo i butë?Siç duket, sot këngëtarit të njohur Adrian Gaxha po i pëlqen vetja më shumë se ditëve të tjera.

Këngëtari dhe producenti i njohur, është fotografuar disa herë vetëm brenda kësaj dite. Bile, Adriani nuk ka ngurruar as të marrë poza.

Siç shihet, ai herë ka pozuar si djalë i ëmbël e i butë e herë si “gangsta” në veturen e tij luksoze.

Një gjë që nuk ndryshon në asnjë nga fotot, është koka tullace e këngëtarit në fjalë?