.
×

Abazi i tregon Axhës Rrush sekretin e Drenit (Video)Këtë javë u shfaq episodi 6-të i “Rruga B”. Një “sekret” i Drenit që Jetoni u tregon Hekuranit dhe Sidorelës, e vë Drenin në situatë të sikletshme.

Mirëmbajtësi i ndërtesës ku jetojnë, Abazi, thërret xhaxhain e Drenit, “Axhën Rrush” për ndihmë.

Për më shumë ndiqni serialin: