[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

A po i njihni këta dy komandanta, Gjarprin e Lulin?Kur ju vjen puna “ngushtë” thonë nuk kemi pasë armë në dorë. Kur ju duhet pak patrotizëm shfaqen me uniformë e ndonjë kallashë në duarë. Këta janë dy prej komandantëve që kanë qenë në luftë së bashkë dhe që sot janë në pushtet bashkarisht. Besojmë se i njihni, janë komandant Gjarpri dhe komandant Luli, apo Hasha e Kadria, shkruan Botapress.

Menu Title