.
×

A mund ta paramendoni çfarë nxënësi ishte Ermal Fejzullahu? Ja faktet…Ermal Fejzullahu është i pa ndalshëm kur bëhet fjalë për muzikë.

Është kudo dhe përherë i suksesshëm. Këngëtari është gjithashtu edhe baba i përkushtuar, ndonëse me mungesë të theksuar të kohës.

Ermalin e njohim që kur ishte fëmijë, që kur u shfaq me këngën e famshme “Trashe”, duke vazhduar kështu deri në majat e suksesit që e jeton sot. A ju merr mendja se çfarë nxënësi ishte këngëtari i shumë hiteve? Ai, e tregon këtë gjë për revistën “Kosovarja”.

“Kam qenë nxënës i mirë, i gjallë dhe i zhurmshëm”, thotë Ermali.