.
×

A ka operacione plastike Mihrije Braha dhe a do zhvishej ajo për 1 Milion Euro?A ka operacione plastike Mihrije Braha dhe a do zhvishej ajo për 1 Milion Euro e kuptoni ne intervistën 5 minutshe te EliteShow.