.
×

A ju kujtohet kënga ‘Oj Anita vajza ime’, kaq e bukur është tani Anita e Flora GashitKishte pushtuar zemrat e secilit prej nesh me këngën  e saj ‘Oj Anita vajza ime’.

Flora Gashi me këtë këngë kishte prekur thuajse secilin njeri kur e dëgjonte këtë këngë.

Vargje prekëse dhe shumë emocionuese i kishte bërë në këtë këngë Flora Gashi, për Anitën.Por tani Anita është rritur, është bërë një vajzë Vetë Flora Gashi ka postuar një foto të saj në Instagram/GNB/