.
×

A janë këto momentet më interesante në futboll për vitin 2014 (Video)Viti 2014, ka dhuruar shumë emocione të mëdha në futboll, duke filluar nga titujt kampion që u fituan nga skuadrat të ndryshme, golat e futbollistëve, dhe reagimet qesharake të trajnerëve dhe futbollistëve.
Në videon e mëposhtme, e cila është e gjatë 12 minuta, mund t’i shikoni momentet më interesante që e karakterizuan vitin 2014.

Nuk mungon as Mourinho, Ibrahimovici e Cristiano Ronaldo.