.
×

A është ky peshkatari më i “çmendur” që e keni parë?Të gjitha sportet ndonjëherë bartin në vete edhe një “çmenduri”, shkruan “Kosovarja”.

E i tillë duket të jetë edhe sporti i peshkimit. Në një video e cila po qarkullon nëpër rrjetet sociale, shihet një peshkatar i cili është duke peshkuar në mes të një lumi tek i cili vjen uji me shpejtësi të madhe. Por, edhe pse uji vjen me atë shpejtësi marramendëse, peshkatari nuk ndalët së peshkuari. Dhe duket se atij iu ka shpërblyer kjo sakrificë ku shihet se ka zënë një peshk të përmasave të mëdha. Ndonjëherë ia vlen të sakrifikosh kaq shumë deri në “çmenduri”, për të pasur dicka që shumë kush nuk ka.
Ndiqeni videon dhe shikojeni se si rrezikon jetën e tij për të zënë këtë peshk ky peshkatar.

SHIKO VIDEON