.
×

A është ky kosovari më i “çmendur” që keni parë, – 15 gradë hidhet “dallëndyshe” në bazen (VIDEO)Botapress, 10 Janar

Në redaksinë e Botapress ka arritur një video ku shihet se si një i “çmendur” lahet në bazen në -15 gradë celcius.

Video është xhiruar në fshatin Bajë të Malishevës dhe personi i cili nuk i’a “len” i ftofti dhe lahet në bazen është Argen Krasniqi.

Se a është ky kosovari më i “çmendur” që keni parë vlerësojeni edhe vetë:  /Botapress.info

SHIKO VIDEON