.
×

A e ka tradhëtuar gruan Agim Bahtiri?Ne edicionin festiv të “Oxygen” me Besim Dinen, pos këngëtarëve ishin ftuar edhe disa figura politike. E pranishme ishte kryetarja e Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila, që mundohej ti përshtatej maksimalisht nikoqirit, gjegjësisht humoristit Dina, aq sa Minoza nganjëherë tingëllonte dhe dukej qesharake.

As Agim Bahtiri, kryetari i Mitrovices nuk ja lëshonte rrugën.

Ky i fundit ndër tjerash tha se kurrë nuk e ka tradhëtuar gruan. Bahtiri, tregoj se është i martuar prej 30 vitesh dhe se asnjëherë nuk i ka shkuar ndërmend ta tradhëtoj bashkëshorten.