[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

9 aktivistë të PDK-së e Nismës nga Malisheva aderojnë në LDK 

 

Botapress, 4 prill – Sot, në nëndegën e LDK-së në Astrazup aderuan nga NISMA dhe PDK 9 të rinjë të këtyre subjekteve politike.

Shpërndajra e librezave të antarsisë u bë në zyren e Degës së LDK-së në Malishevë.

 

LDK është besë e shpresë për të gjithë qytetarët të Malishevës dhe të Kosovës. LDK po rritet dhe fuqizohet fuqishëm në Malishevë, shkruan Fatmir Ademaj nga Dega e LDK në Malishevë.

Menu Title