[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

82 shtete pjesëmarrëse, Kosova e treta në BudapestKosova ka qenë pjesëmarrëse në mesin e 82 shteteve në Çmimin e Madh të Budapestit.

Në këtë garë Kosova ka fituar një medalje të artë, dy të argjendta, një vend të pestë dhe një të shtatë.

Driton Kuka ka thënë se me këtë sukses vendi ynë renditet i treti duke lënë mbrapa 79 shtete tjera, duke fituar shumë pikë olimpike.

Ky është postimi i tij:

5 Continents – 82 Countries!

Grand Prix Budapest 2019

Vazhdpjmë të luftojmē me superfuqitë Botërore me garues të një lagje …

Mbi 40 shtete asnjë plasman në 8 të parët nëpër Kategori!

Një e artë

2 të argjendta

Dy plasmane një i 5 e një i 7 që të gjithë drejt Normave Olimpike me shumë pikë të fituara!

Kosova mbi të gjitha …

Menu Title