[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

40 vjet pranë lehonave, rrëfimi i mamisë kosovarePa dyshim një ndër meloditë më të bukura janë të qarat e bebeve kur dalin për herë të parë në këtë jetë.

Ajo ka filluar të veshë mantelin e bardhë qysh kur ishte 18 vjeçe dhe vazhdon ta mbajë akoma edhe sot, 40 vjet më pas.

Gratë që kanë për të lindur për herë të parë me prerje cezariane, duhet ta shohin këtë

Informacioni që çdo grua shtatzënë duhet ta dëgjojë patjetër
Vjen nga qyteti i Kamenicës, Naxhije Mavriqi, e cila punon në repartin e Lehonisë në Qendrën Klinike Universitare në kryeqytet.

Mavriqi mburret me shërbimet që i jep nënave dhe foshnjave, dhe me këtë ajo mburret, duke treguar se këtë profesion e ka dashur qysh kur ishte fëmijë.

Kontributi i saj si mami nuk është ndalur asnjëherë madje edhe në kohët më të vështira. Ajo tregon se qysh në vitin 1978 kishte kryer shërbime me rastin e një lindje të kolitjes së placentës.

Të jesh mami sipas Mavriqit është që të jesh nën emocionet e nënave dhe fëmijëve që vijnë për herë të parë në këtë botë.

VIDEO

Menu Title