.
×

4 rregulla “të arta” për një orgazëm të fuqishmeNuk ju pëlqen seksi, nuk mund të përjetoni orgazmën? Me 4 veprime të këtilla do t’ia arrini qëllimit.

Orgazma femërore është mister i përhershëm dhe objekt interesimi, ndërkaq meshkujve kjo gjë u është moment shumë interesant , sepse ëndërr e çdo mashkulli është që partneren e vet ta kënaqin deri në maksimum, transmeton Telegrafi.

Kur mësoni se çka ju eksiton, partneri juaj mund t’ju stimulojë edhe më shumë dhe t’ju bëjë të përjetoni kënaqësinë maksimale.

1. Kujdeset për Klitorisin
Shumicës së femrave u është i nevojshëm stimulimi i kësaj pike, në mënyrë që të arrijnë kënaqësinë kulmore. Në të vërtetë, një numër shumë i vogël i femrave përjeton orgazëm vetëm me stimulimin e pikës G dhe me penetrim. Ato dinë që partnerit t’u japin udhëzime të qarta se në cilën mënyrë dhe me çka më së shumti dëshirojnë të jenë të stimuluara.

2. Nuk nguten me paralojën
Paraloja është e mirë, sepse arrin nivelin e eksitimit, ndihmon në relaksimin e plotë dhe përvojën seksuale e çon deri në maksimum. Dhe derisa të mos ketë rregulla të sakta – rreth 20 minuta paralojë disa femrave u sigurojnë që çdoherë të arrijnë orgazmën. Ngritja graduale e eksitimit, puthjet, përkëdheljet, të gjitha këto çojnë në përvojë të shkëlqyeshme seksuale me përfundimin i cili e rrumbullakon shkronjën O.

3. Flasin çka dëshirojnë
Komunikojnë me partnerët e vet dhe i zbulojnë atë që dëshirojnë dhe atë çka nuk u pëlqen. I orientojnë, kërkojnë nga ata t’ua zbulojnë se çka më së shumti i eksitojnë.

4. Nuk janë nën presion
Nuk ngarkohen me përfundimin e madh dhe nuk janë nën presion që patjetër duhet të përjetojnë orgazmën. Pikërisht për shkak të këtij relaksimi dhe kënaqësisë seksuale arrijnë deri në shpërthim të orgazmës. Duket se me këtë rast vlen rregulla: sa më shumë relaks më herët do të përjetosh orgazmën.