[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

30 studentë të veterinarisë pozojnë nudo, kjo është arsyejaDisa studentë të veterinarisë pozuan nudo për realizimin e një kalendari, si pjesë e një fushate në mbështetje të një shëndeti më të mirë mendor.

30 studentë të vitit të tretë dhe të katërt dhe Universitetin e Shkencës së Veterinarisë në Sydney u zhveshën në grup për një kauzë madhore.

Realizimi i një kalendari të këtillë është kthyer tanimë në një rit të përvitshëm.

Sipas tyre është kthyer për çdo ditë e më shumë problematike çështja e vetëvrasjes, ku një në pesë njerëz lufton me një shqetësim apo sëmundje mendore.

Menu Title