.
×

30 kandidatë synojnë kreun e KEK-ut/ Emrat 

Botapress- 11 -korrik-Është mbyllur konkursi në të cilin kërkohej pozita e Drejtorit Menaxhues të Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK).

Gjithsej 30 persona kanë shprehur interesim dhe kanë aplikuar për pozitën e drejtorit të KEK-ut.

KALLXO.com mëson se disa nga kandidatët që kanë aplikuar për pozitën e Drejtorit Menaxhues të KEK-ut, janë të punësuar në KEK dhe kanë aktualisht janë në pozita menaxhuese.

Konkursi për drejtor të KEK-ut është shpallur pas dorëheqjes së Arben Gjukajt nga kjo pozitë.

Kjo është lista e atyre që kanë aplikuar për këtë pozitë:

Besnik Hyseni

Hyrmet Mytydi Januzi

Istref Klinaku (Aktualisht mban pozitën e këshilltarit për çështje mjedisore në KEK)

Ilmi Azemi

Arsim Gjinovci

Agron Haxhiu

Irfan Fejzullahu

Anisa Jakupi

Sherif Idrizaj

Lorik Haxhiu

Habib Basholli

Idriz Blakaj

Njiazi Thaçi (Aktualisht ka pozitën e Ushtruesit të Detyrës së Drejtorit Menaxhues në KEK)

Gazmend Amaxhekaj

Selatin Sadiku

Enver Gashi (Aktualisht është inxhinier në Termocentralin “Kosova B”).

Ali Krasniqi

Përparim Kabashi (Aktualisht ka pozitën e Drejtorit për Strategji në KEK)

Selatin Sadiku

Shkumbin Bozhdaraj

Aldi Bytyqi

Burim Maraj

Salih Bytyqi (Aktualisht ka pozitën e Drejtorit Ekzekutiv Financiar në KEK)

Isak Kerolli (Aktualisht ka pozitën e Drejtorit të Prokurimit në KEK)

Fatmir Shahini

Adil Januzi (Aktualisht mban pozitën si Drejtor i Divizionit të Qymyrit në KEK)

Habib Murati

Mehmet Krasniqi

Mentor Ferizi

Naser Rusinovci