[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

20 vjet nga qëndrimi i Ronaldos në KosovëPak ditë pas çlirimit të Kosovës, fenomeni Luis Nazario De Lima Ronaldo i pati bërë vizitë Kosovës. Ronaldo qëndroi më konkretisht në Gjakovë si pjesë e Caritasit Italian. Gjatë kësaj vizite ai kishte dhënë një donacion për shkollën “Mustafa Bakia”.

Ai u prit si hero dhe u përcoll nga një numër i madh i qytetarëve në rrugë. Braziliani në atë kohë ishte pjesë e Interit dhe ishte shpallur “futbollist i vitit”.

Menu Title