[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

2 vjeçari nga Lipjani vuan nga sëmundja e rrallë, familja kërkon ndihmë2-vjeçari nga komuna e Lipjanit vuan nga një varg sëmundjesh.
Gjensur Rifati, 2-vjeçari nga komuna e Lipjanit vuan nga një sëmundje e rëndë “Oral clefts ose Orofacial clefts”, e cila nuk ka shërim në Kosovë.
Telashet për këtë dy vjeçar nuk mbarojnë me kaq, ai vuan edhe nga dy probleme tjera shëndetësore, “Hernie Abdominale”si dhe “Konstipacioni”.
Gjensuri nga këto sëmundje vuan që nga lindja, dhe dhimbjet për të janë të mëdha.
Familja Rifati mes lotëve bënë thirrje për ndihmë, me qëllim që të kalojë këtë sfidë të rëndë.
Te dhenat bankare: BPB: Xhevat Rifati
Nr i xhirollogarise: XK05-1300003600636984
Nr kontaktues: 044 617 517, 044 271 585

Menu Title