[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

193 raste të reja me COVID-19 

Drejtori i Institutit Kombëtar i Shëndetit Publik, Naser Ramadani, ka njoftuar se në 24 orët e fundit janë konfirmuar 193 raste të reja me covid-19, pas testimit të 491 mostrave.

Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 56 raste, komuna Pejë 18 raste, komuna Gjilan 14 raste, komuna Vushtrri 13 raste, komuna Mitrovicë 11 raste, komuna Prizren 11 raste, komuna Podujevë 10 raste, komuna Gjakovë 8 raste, komuna Drenas 5 raste, komuna Viti 5 raste, komuna Ferizaj 4 raste, komuna Fushë Kosovë 4 raste, komuna Klinë 4 raste, komuna Skenderaj 4 raste, komuna Suharekë 4 raste, komuna Deçan 3 raste, komuna Lipjan 3 raste, komuna Malishevë 3 raste, komuna Dragash 2 raste, komuna Han i Elezit 2 raste, komuna Kaçanik 2 raste, komuna Obiliq 2 raste, komuna Shtime 2 raste dhe me nga një rast komunat Graçanicë, Kamenicë dhe Istog.

Me këto raste, numri i personave që janë infektuar me koronavirus që nga fillimi i pandemisë në vend ka arritur në 10 mijë e 988.

Menu Title