.
×

100 raste, për 24 orë në Emergjencën PediatrikeNë 24 orët e fundit, 78 fëmijë kanë kërkuar ndihmë mjekësore në Emergjencën e Pediatrisë të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, kështu kanë njoftuar nga Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK), shkruan Botapress.info

30 pacientë janë pranuar për mjekim të mëtutjeshëm në reparte të ndryshme të QKUK-së. Në ambulancat specialistike, mjekët specialistë, të profileve të ndryshme, kanë kontrolluar 78 fëmijë që kanë pasur shqetësime shëndetësore, shkruan Botapress.info

Gjatë kësaj kohe, janë kryer, gjithashtu, 14 eho të zemrës, 32 eho abdominale, 7 eho truri dhe ekzaminime tjera, kështu u tha nga Shërbimi Spitalor Klinik.