[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

​Veteranët bllokojnë rrugën dhe gjuajnë me shishe pjesëtarë e EULEX-itDhjetëra veteranë e kanë bllokuar rrugën “UÇK”, për disa minuta në shenjë revolte për arrestimin e kryetarit të Organizatës së Veteranëve të UÇK-së, Hysni Gucati.

Ata kanë gjuajtur me shishe pjesëtarët e EULEX-it, derisa këta të fundit kanë hyrë në korridoret e ndërtesës ku gjendet selia e OVL-UÇK-së.Veterani Adem Bucolli ka thënë se luftëtarët e UÇK-së nuk kanë bërë krime.

 

Menu Title