.
×

​Lahi Brahimaj e Rexhep Selimi nuk e lejuan sigurimin t’i afrohej DonikësBotapress, 23 Tetor

Sigurimi i Kuvendit të Kosovës e ka vërejtur se deputetja e AAK’së Donika Kadaj Bujupi po mbante në dorë bombolë gazi dhe njëri nga pjesëtarët e sigurimit ka provuar t’i afrohej ngadalë, për ta parandaluar hedhjen e gazit

Mirëpo, ky veprim i sigurimit është penguar nga deputetët Rexhep Selimi e Lahi Brahimaj, të cilët nuk e lejuan të depërtonte të Donika.