.
×

​Kamishi me Dardan Molliqajn copëtohen në RTK (Video)Emisioni “Debat” në RTK ka rinisur me temën ” Marrëveshje apo zgjedhje” ku të ftuar ishin anëtarë të partive politike në vend.

Ndërkohë. Bekim Haxhiu-Kamishi nga PDK dhe Dardan Molliqaj nga VV ishin shumë të zëshëm dhe disa herë Ridvan Berisha, udhëheqës i emisionit ndërhyri duke i kërkuar Molliqajt të mos e ofendonte Kamishin.

“Nuk kam nevojë me tu përgjigjë, më vjen shumë keq që jam në emision me ty, Unë nuk jam tu fol me ty”, i tha Molliqaj Bekim Haxhiut, i cili ndërhyu derisa ky i fundit po kritikonte PDK’në për ngërçin.

“Për dëshirën tënde nuk jam këtu, as ti për timen”, iu përgjigj Haxhiu.

Haxhiu tha se Blloku e ka izoluar vetën dhe kështu po e dëmton Kosovën derisa sipas Molliqajt asnjë parti nuk do të qeverisë me PDK’në.