[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

​Dhia ecën si njeri në një fshat: Pamjet bëhen virale kudo në internetBanorët e një fshati në Indi nuk u interesuan aspak kur një dhi e zezë po ecte në rrugën kryesore me dy këmbë, si një burrë.

Videoja e “dhisë-njeri” shpejt u bë virale, dhe pasi arriti në përfundimin se ishte autentike, pati një përgjigje ndaj sjelljes misterioze të saj.

Në atë pjesë të vendit, nuk është e pazakontë që dhitë të trajnohen për këtë lloj shëtitjeje. Nuk dihet nëse trajnerët e dhive e bëjnë këtë për të fituar para në panairet e kafshëve apo për ndonjë arsye.

Menu Title